Kampverloop 6 - 14 jarigen

Een kampdag in een notendop!

Ochtendopvang

7:45 – 9:30
Start van het aanmelden en van de gratis ochtendopvang. De kinderen worden verwelkomd in hun toegewezen sportzaal of in geval van mooi weer in een buitenruimte. In afwachting van de start van de dag kunnen de kinderen rustig spelen, een tekening inkleuren of strips lezen. De monitoren zorgen voor een warm onthaal.

9:30 – 9:40
Het opstartmoment. Er wordt gezongen voor de jarigen, het menu van de dag wordt voorgesteld en de winnaars van de tekenwedstrijd worden bekend gemaakt.

Ochtendactiviteit

09:45 – 12:00
Kinderen die een activiteit hebben gekozen die een volledige dag omvat starten onmiddellijk met hun keuze. De andere kinderen starten ofwel met de sportshopmix of met hun halve dag keuzeactiviteitOmstreeks 10:30 uur is er een eerste korte pauze.

Lunch

12:00 – 13:00
Lunchpauze! Alle kinderen krijgen soep én een warm hoofdgerecht aangeboden, evenals water aan tafel. Gelieve geen frisdranken mee te geven. Nadien kunnen de kinderen onder begeleiding vrij spelen op het grasveld.

Namiddagactiviteit

13:30 – 16:00
Afhankelijk van het gekozen kamp en de ochtendactiviteit is het nu tijd voor ofwel de sportshopmix of een activiteit van het themakamp. Omstreeks 15:00 wordt er een pauze voorzien.

Avondopvang

16:00 – 17:30
Start van de avondopvang . De kinderen wordendigitaal  uitgeschreven als ze de opvang verlaten. Op vrijdag is er geen avondopvang en eindigt het kamp om 16:00.

Extra kampinfo

Maaltijden

 

Kamporganisatie

Er zijn twee mogelijkheden;

  1. Je kiest een keuzeactiviteit van een halve dag. De andere halve dag wordt ingevuld met de activiteiten van de sportshopmix. Dit is een uniek aanbod van leuke en uitdagende sport- en spelactiviteiten.

2. Je kiest een keuzeactiviteit die de hele dag omvat. Avontuur XL, Glitter & Glammer,… Hierbij wordt dus geen ‘sportshopmix’ in voor- of namiddag aangeboden.

 

De kinderen worden tijdens hun keuzeactiviteit onderverdeeld volgens niveau. Tijdens de sporthopactiviteiten worden de kinderen onderverdeeld volgens leeftijd.

 

Wat brengen de kinderen mee?
  • De juiste sportoutfit met aangepaste sportschoenen. Teenslippers of losse sandalen zijn niet aangeraden.
  • Bij zonnig weer is het goed om een pet en eventueel eigen zonnecrème te voorzien.
  • Een hervulbare drinkfles. Er kan altijd water worden bijgevuld.
  • Een tienuurtje én drieuurtje: stuk fruit of een koek
Hygiëne?
  • De handen worden frequent met zeep gewassen: na het toiletbezoek, voor het nuttigen van het tussendoortje en maaltijd maar indien nodig ook tussen de activiteiten in.