Maaltijden op onze sportkampen

Menu zomervakantie

Week: 5-9 juli  –  Week: 19-23 juli  –  Week: 2-6 augustus  –  Week: 16-20 augustus

Maandag

Wortelsoep
Hamblokjes in een 4-kazensaus met spirelli
en een krokant broodje

Dinsdag
Tomaat – pompoensoep
Cordon blue met een zachte pepersaus, bloemkool en aardappelen

Woensdag
Edelpreisoep
Vol-au-vent met balletjes en rijst

Donderdag
Toscaanse tomatensoep
Braadworst met appelmoes en aardappelen

Vrijdag
Groentesoep
Lasagne met een krokant broodje

 

Week: 12-16 juli  –  Week: 26-30 juli  –  Week: 9-13 augustus 

Maandag
Soep van waterkers
Kip curry met ananas en rijst

Dinsdag
Tomatengroentesoep
Stoofvlees op grootmoeders wijze met wortelschijfjes en aardappelen

Woensdag 
Kervelsoep
Spaghetti met gemalen emmenthaler

Donderdag
Tomatensoep
Kippenhaasje met archiduc saus, perzik en aardappelen

Vrijdag
Kippecréme soep
Gehaktballen in tomatensaus met champignons en puree